Tetősík ablakok

Velux - Tetőtéri ablak

Tetőtéri ablakA VELUX tetőtéri ablakai kiváló minőségű, korszerű termékek. Olyan páratlan fényviszonyokat teremtenek, amelyet egy ablakfülke soha nem adhat. A VELUX tetőtéri ablakok beépítése rendkívül egyszerű, s az átfordítható ablakszárnyak külső üvegfelülete belülről is tisztítható. Egyesével vagy csoportosan is beépíthetők, s szellős, derűs oázist varázsolnak a tetőtérbe. A VELUX széles termékválasztékában megtalálhatóak a tetőtéri ablakok mellett az ablakokhoz tökéletesen illeszkedő beépítő termékek, valamint a komfortérzetet növelő árnyékolók is.

Tetőablakok: A kiváló minőségű válogatott fa alapanyagokkal, a folyamatos termékfejlesztéssel és a korszerű gyártástechnológiával biztosítjuk a tetőtéri ablakok tartósságát. Nem éri meg kevesebbel beérni!
Beépítőtermékek: Csak a tökéletes víz-, lég- és párazárással elégedjen meg tetőtéri ablakai körül! Bízza magát a VELUX beépítő-termékekre, melyekkel a szakszerű kivitelezés is garantált.
Árnyékolók: Hővédelem, fényzárás, árnyékolás, dekorálás, energiaszabályozás vagy rovarok elleni védelem. Válasszon igényei szerint!

Kattintson ide és nézze meg a VELUX tetőtéri ablakok teljes választékát és árait.

Kattintson ide és nézze meg a VELUX árnyékolók teljes választékát és árait.

A TERMÉKEK MEGRENDELÉSRE VÁSÁROLHATÓAK MEG !


Balio - Tetőtéri ablak

Balio tetőtéri ablakA BALIO tetőtéri ablakok - a VKR Holding (a világ legnagyobb tetőablak gyártó cégcsoportja, hazánkban is ismert márkái: VELUX, RoofLite, DAKEA) magyarországi gyárában - Fertőszentmiklóson készülnek. A költség optimalizált gyártásnak, a minimálisra csökkentett reklám/marketing költségeknek köszönhetően a BALIO magas minőségű de ugyanakkor rendkívül kedvező áru tetőtéri ablakcsalád. Az ablakok beépítése nem tér el a legkedveltebb termékek (VELUX, Fakro) beépítésétől, ezért a szarufák közét a már megszokott távolságra kell kialakítani. A tok rögzítése a szerkezethez hagyományos rögzítőfülekkel történik. A burkolókeret összeszerelése is teljesen azonos a többi gyártó megszokott modelljeivel. A BALIO tetőablakokra és burkolókeretekre 10 év garanciát vállal a gyártó.

Kattintson ide és nézze meg a BALIO tetőtéri ablakok árait.

A TERMÉKEK MEGRENDELÉSRE VÁSÁROLHATÓAK MEG!